Miljoenen uitdelen met Quinty en Winston

ingevoerd op 6-6-2013

Het gonst, in het Brabantse Udenhout. Nu de Postcode Loterij Kanjerprijs van 18,9 miljoen euro in het dorp is gevallen, wil iedereen daar weten wie er allemaal hebben gewonnen. En hoeveel iedere winnaar krijgt.
 Deze week mocht ik met de Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Quinty Trustfull langs de deuren in Udenhout om grote prijzen uit te reiken. Bij de één bijna vier ton, bij de ander ruim twee miljoen en nog van alles erussenin. Een buschauffeur die ruim zeven ton won, toverde spontaan muziek uit de oude jukebox in zijn huiskamer. En húp, daar klonk de oude Cliff Richard-klassieke ’Congratulations’ door het huis, waarna hij Quinty ten dans vroeg, naast de eettafel.
De beelden van het miljoenenfeestje zijn zondag te zien in het programma ’Een tegen honderd’ met Caroline Tensen. Een interview met Quinty verschijnt binnenkort in onze kranten.     
Een prijsuitreiking bij moeder en zoon in Udenhout. Foto Roy Beusker Een prijsuitreiking bij moeder en zoon in Udenhout. Foto Roy Beusker